اخبار

برگزاری کارگاه دو روزه مقاله نویسی و داوری مقالات توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی

dentistry school

کارگاه دو روزه مقاله نویسی و داوری مقالات توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد. این کارگاه در ادامه پروژه بزرگ از ایده تا پژوهش که از یک سال پیش در دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه و به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده با سرپرستی خانم دکتر عاطفه خوید و با هدف آشنایی و علاقمند کردن دانشجویان به انجام طرح های پژوهشی در حال انجام است، برگزار شد. برای رسیدن به این هدف تا کنون کارگاههایی با عنوان dental search, آشنایی با پروپوزال نویسی، آشنایی با End Note, برگزار گردیده و در گام آخر پروژه، کارگاه دو روزه آشنایی با مقاله نویسی و روند داوری مقالات در تاریخ 9 و10 آذر ماه 96 با حضور استاد برجسته آقای دکتر علیرضا سپهری شاملو برگزار گردید.

لازم به ذکر است که از گروه برتر حاضر در این پروژه به زودی و طی مراسمی تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد.

خبر کارگاه مقاله نویسی 4

خبر کارگاه مقاله نویسی 5