آغاز مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی
❇️ در مراسم آغاز مرحله اجرایی بسیج ملی کنترل فشار خون که در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار گردید مطرح شد.

💢دکتر گودرزی مدیرکل امور اجتماعی استانداری: 🔻🔻

🔹طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از طرح های بسیار مهم و کلیدی جامعه است زیرا جامعه سالم محور توسعه پایدار است.

🔹با تاکید استاندار بر لزوم همکاری همه جانبه سازمان های استان با دانشگاه علوم پزشکی، مکاتبات لازم صورت گرفته تا مردم  جهت شرکت در این طرح در مراکز حضور پیدا کنند و بتوانیم در موعد مقرر به هدف خود در این طرح ملی برسیم.

💢 مهندس رنجبر فرماندار کرمانشاه:🔻🔻

🔹در جلسه شورای اداری شهرستان و کارگروه سلامت و امنیت غذایی، بسیج ملی کنترل فشار خون مطرح شد و همه سازمانها مکلف به همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شدند.

🔹از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و هیات امنای مساجد در اجرای این طرح استفاده خواهد شد.

🔹در جامعه سالم داشتن نشاط و پویایی در جهت توسعه و سازندگی لازم است از این رو همه سازمانها باید در اجرای  این طرح بسیج شوند.

#بسیج_ملی_کنترل_فشار_خون
#فشارخون_بدانیم_و_اقدام_کنیم