بازدید رئیس دانشگاه و معاون آموزشی دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی

dentistry school

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و معاون آموزشی دانشگاه ظهر امروز از دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند. در جریان این بازدید دکتر حسام الدین نظری رئیس دانشکده دندانپزشکی  گزارشی از وضعیت موجود و برنامه های در دست اجرا و آتی دانشکده ارائه نمود.

همچنین دکتر مرادی ریس دانشگاه و دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه  با اساتید دانشکده دیدار نموده و در نشستی از نقطه نظرات آنها آگاهی یافته و در زمینه مسایل گوناگون از جمله مسائل آموزشی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این دیدار دکتر مرادی اعضای هیأت علمی را بعنوان دارایی ارزشمند دانشگاه قلمداد کرد. وی همچنین تفویض اختیار را از نکات مهم مدیریتی در مجموعه دانشگاه در رده های مختلف دانست. از دیگر موارد مورد اشاره رئیس دانشگاه، راه اندازی و فعال سازی کلینیک های ویژه بود چرا که این امر هم به ارائه خدمات خوب و مناسب به مردم کمک می کند و هم  افزایش درآمد دانشکده را بدنبال خواهد داشت.

بازدید 1
۲ دی ۱۳۹۶ ۲۱:۵۱