دکتر طاهره دارابی به عنوان مشاور و مدیر امور برنامه های ریاست دانشگاه منصوب شد/تقدیر از دکتر گلاره حاتم

طی حکمی از سوی دکتر مرادی رئیس دانشگاه دکتر طاهر دارابی به عنوان مشاور و مدیر امور برنامه های ریاست دانشگاه منصوب شد.

دکتر دارابی فارغ التحصیل رشته پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که ضمن انجام خدمت در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های قصرشیرین، پاوه، صحنه و کرمانشاه، وظایفی چون:مسئول مرکز بهداشتی درمانی روستایی کندوله ،مسئول مرکز بهداشتی درمانی شهری روستایی شماره 1 صحنه و پزشک مسئول برنامه کنترل سل دانشگاه در معاونت بهداشتی را نیز در کارنامه خود دارد.

وی پیش از این به عنوان سرپرست واحد نظارت، کنترل و بهره وری و نیز مدیر بودجه دانشگاه فعالیت می کرده است .

گفتنی است پیشتر  این مسئولیت را دکتر گلاره حاتم عهده دار بوده که دکتر مرادی با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات وی تقدیر کرد:

سرکار خانم دکتر گلاره حاتم

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی  سمت "مشاور و مدیر امور برنامه های ریاست دانشگاه" با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی