موفقیت درخشان دانشجویان دانشکده در آزمون جامع علوم پایه

آزمون علوم پایه اسفند ماه سال ۱۳۹۷

امتحان علوم پایه هر سال اسفند ماه برای دانشجویان سال دوم  رشته های پزشکی و دندانپزشکی به صورت سراسری (کشوری) برگزار می گردد ، در صورت کسب امتیاز تعیین شده دانشجو مجاز به انتخاب واحد های تخصصی خود می باشند ، امتحان علوم پایه در اسفند ماه سال ۱۳۹۷ جهت دانشجویان پزشکی و دندانپزشکی برگزار گردید و خوشبختانه پنج نفر از دانشجویان ممتاز دندانپزشکی ورودی سال ۱۳۹۵ رتبه های برتر را در سطح کشوری کسب نمودند که اسامی و رتبه های آنها متعاقبا اعلام میشود. این موفقیت باعث افتخار برای دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد .در این خصوص جناب آقای دکتر علی پور متعبد ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی احراز رتبه های برتر را  به این دانشجویان و هیات علمی دانشکده تبریک گفته و برای آنها موفقیت و کسب مدارج عالی را در زندگی و تحصل  آرزو کردند . کسب این رتبه ها برای دانشجویان مزایای زیادی خواهد داشت . با آرزوی موفقیت برای تمامی دانشجویان فعال و پویای کشور عزیزمان ایران .

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی |