برگزاری جلسه جهت راه اندازی سیستم DISدانشکده

پرونده سلامت فردی یک تکنولوژی مهم به منظور ارتقای شیوه های اطلاعات سلامت فردی و حمایت از مصرف کننده در مشارکت مدیریت سلامت آنهاست. پرونده سلامت فردی مجموعه ای از ابزارهای آنالین امن و شخصی است که مصرف کنندگان می توانند برای تبادل اطلاعات مراقبت بهداشتی با پزشکان خود، مدیریت سلامت خود و هزینه های همراه استفاده کنند . پرونده سلامت فردی از طریق آموزش بیمار، تسهیل ارتباط بین پزشک و بیمار و حمایت از روش مراقبت از خود به بیماران کمک می نماید و از این طریق، کیفیت مراقبت را ارتقا می دهد .توانایی برقراری ارتباط بهتر بین پزشک و بیمار، به بیمار اجازه می دهد که در فرایند مراقبت بهداشتی و درمانی خود بیشتر مشارکت کند و همچنین ارتباط بهتر پزشک و بیمار و افزایش مشارکت بیمار در تصمیم گیری، عناصر حیاتی از یک برنامه ی خود مدیریتی موفق و در مجموع رضایتمندی مراقبت بیماران است .در سال 2007 ،بیانیه مفصلی توسط AMIA و AHIMA به نقل از Barbarito و همکاران منتشر شد که بر ارزش پرونده سلامت فردی تاکید می کرد که پرونده سلامت فردی یک ابزار جمع آوری، پیگیری و اشتراک گذاری اطلاعات مهم و به روز در مورد سلامت خود فرد یا افرادی می باشد که تحت مراقبت آن ها هستند. و این سیستم به نام سیستم HISدر بیمارستان ها با موفقیت اجرا شده است به همین دلیل مسئولین محترم دانشکده دندانپزشکی جلسه ای با یکی از شرکت های  انفورماتیک  در هفته گذشته روز سه شنبه مورخ پنجم آذر ماه سال جاری در خصوص راه اندازی سیستم DIS دانشکده یا همان پذیرش الکترونیکی بیمار از ابتدای ورود تا انجام کارهای درمانی برگزار نمودند و مسئولین دانشکده خواسته ها و پارامترهائی را که برای طراحی برنامه مذکور لازم بود را به نماینده شرکت آقای مهندس نصوری ارائه دادند .

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی |