بازدید ریاست محترم دانشگاه از ساختمان در حال ساخت دانشکده دندانپزشکی

ساختمان جدید دانشکده دندانپزشکی از سال ۱۳۸۸ که کلنگ احداث آن زمین خورد در حال ساخت می باشد . باتوجه کمبود فضای فیزیکی و آموزشی دانشکده دندانپزشکی کنونی و نیاز مبرم به مکان  جدید ، با تلاش ها و پیگیریهای دلسوازنه آقای دکتر پور متعبد ریاست  و مسئولین محترم دانشکده جهت پیشرفت فیزیکی مکان جدید دانشکده  ،  امروز یکشنبه مورخ بیست و نهم دی ماه سال جاری آقای دکتر مرادی ریاست محترم دانشگاه ، آقای دکتر ایمانی معاونت محترم توسعه و منابع انسانی و آقای احمدی مسئول محترم امور عمومی دانشگاه  در محل پروژه دانشکده حضور یافتند و جلسه ای با پیمانکار مسئول پروژه دانشکده دندانپزشکی برگزار کردند و در خصوص مشکلات و موانع پیشرفت کار و راهکارهای آن بحث و گفتگو شد ، انشااله در آینده ای نزدیک شاهد راه اندازی و بهره برداری از این پروژه باشیم .

۲۹ دی ۱۳۹۸ ۱۳:۵۲
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی |