انقلاب ارزشها ، ارزشهای انقلاب

یادداشت رئیس دانشکده دندانپزشکی
انقلاب ارزشها ، ارزشهای انقلاب

یادداشت رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

رئیس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه در یادداشتی با عنوان « انقلاب ارزشها ، ارزشهای انقلاب » طلیعه چهل و یکمین فجر انقلاب اسلامی را به دانشجویان و جامعه دانشگاهی تبریک گفت .

در یادداشت دکتر علی پورمتعبد آمده است :

بر کسی پوشیده نیست که انقلاب اسلامی ایران که در بهمن ماه سال 57 به بار نشست ، دارای ابعاد مختلفی است که در میان این ابعاد ، بعد فرهنگی و دینی آن همواره بیشتر از دیگر ابعاد  مورد مداقّه قرار گرفته است . از دیدگاه معمار کبیر انقلاب ؛ انقلاب اسلامی ایران انقلاب ارزشهاست و این رویداد عظیم ، بیشترین تاثیر را در نوزائی گفتمان فرهنگی ، دینی در قرن معاصر داشته است و به حق می توان آن را سرمنشأ تحولات عظیمی در فرهنگ سیاسی و اجتماعی ملل مختلف در منطقه و جهان دانست . امروزه پس از گذشت بیش از چهاردهه از عمر پربرکت انقلاب اسلامی می توان صف آرائی همه جانبه سردمداران گفتمان ضدفرهنگی و ضد اسلامی به رهبری آمریکای جهانخوار ، در جبهه های مختلف سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی در مقابل انقلاب اسلامی و گفتمان مقاومتی حاصل از آن رابه وضوح مشاهده نمود که این صف آرائی ددمنشانه با تمامی ابعادش به طور مشخص یک هدف را دنبال می کند و آن هم جلوگیری از نفوذ گفتمان انقلابی و رویکرد مقاومتی آن در میان ملتهای منطقه و جهان است . این تقابل با ابزار نخ نما شده ی ایران هراسی و اسلام هراسی به دنبال کشیدن دیوار حائل پیرامون ایران اسلامی به منظور جلوگیری از صدور ارزشهای انقلاب به ملتهای منطقه و جهان است . بنابراین در شرایط حساس کنونی و در طلیعه چهل و یکمین بهار پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ، یکی از بهترین و مطمئن ترین راه های حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ، به تعبیر مقام معظم رهبری ؛ بصیرت افزائی و مقابله با نفوذ ضد فرهنگی دشمن است که ارزشهای انقلاب را همواره مورد هدف قرار داده است . لذا اینجانب ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ، بر خود و جامعه دانشگاهی لازم میدانم که همواره در راستای حفظ و اشاعه ارزشهای انقلاب اسلامی کوشا و برای بالندگی این نظام مقدس که ریشه در خون پاک بزرگ مردان این مرز بوم همچون شهید سلیمانی ها دارد ، بیش از پیش ثابت قدم باشیم .

دکتر علی پورمتعبد

دوازدهم بهمن ماه هزار و سیصد و نود و هشت