دیدار شهردار کرمانشاه با رییس دانشکده دندانپزشکی

شهردار کرمانشاه با حضور در دانشکده دندانپزشکی با رئیس و اعضا هیئت علمی دانشکده دیدار کرد.

در این نشست صمیمانه که روز سه شنبه پانزدهم بهمن ماه جاری در محل دفتر رئیس دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید;دکتر سعید طلوعی که از دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد شرایط فعلی دانشکده دندانپزشکی را مطلوب ارزیابی و آینده درخشانی را برای رشته دندانپزشکی پیش بینی نمود.

سعید طلوعی حضور اعضای هیئت علمی جوان و تنوع رشته های تخصصی در دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه را از جمله نقاط قوت در روند رو به رشد دانشکده در آینده بر شمرد و نقش دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه را در ارایه خدمات تخصصی دندانپزشکی به همشهریان نقشی  علمی , موثر و مبنایی دانست.

دکتر طلوعی در پایان افزود:شهرداری کرمانشاه در خصوص تکمیل فضای سبز و محوطه سازی دانشکده جدیدالاحداث دندانپزشکی آماده هر گونه همکاری با مدیران دانشگاه می باشد.