پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه بمناسبت روز دندانپزشک

پیام رئیس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه بمناسبت روز دندانپزشک

بیست و سوم فروردین ماه که به عنوان روز دندانپزشک نامگذاری شده است، بهانه ای است برای قدردانی از اعضای جامعه دندانپزشکی که به عنوان عضوی از نظام سلامت کشور، با توجه به خدماتی که در راستای پیشگیری و آموزش روشهای بهداشتی، درمانی بیماریهای دهان و دندان و ارتقای سطح سلامت افراد جامعه ارائه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.

این روزها که بیماری کرونا، بر سلامت مردم سایه انداخته است، دندانپزشکان در کنار سایر عزیزان جامعه پزشکی کشور، در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا ثابت قدم ایستاده اند و ثابت کردند که هیچ چیزی نمی تواند به تعهد حرفه ای و حس مسئولیت پذیری و انسان دوستی آنان خدشه ای وارد کند.

اینجانب ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند تمامی اعضای کادر بهداشت و درمان، این روز را به خانواده بزرگ جامعه دندانپزشکی، به ویژه اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه، دندانپزشکان محترم استان، دانشجویان دندانپزشکی و سایر دست اندرکاران این عرصه تبریک گفته و از خداوند متعال سلامت، بهروزی و موفقیت روز افزون آنان را خواستارم.

دکتر فرزاد رضایی

رییس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه