اهمیت مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در بخشی از بیانات شان در دیدار تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، انتخابات را عرصه دیگری برای نقش‌آفرینی تشکل‌های دانشجویی و تشویق همگان به حضور پر شور و انتخاب مطلوب دانستند و گفتند: برخی اظهارات ممکن است از سر دلسوزی باشد اما نباید منجر به دلسرد کردن مردم از مشارکت در انتخابات شود.رهبر انقلاب، مردم‌سالاری و انتخاب مسئولان کشور به‌دست مردم را بسیار مهم خواندند و افزودند: حضور پر شور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و توانایی‌های دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور می‌شود.ایشان پس از تأکید بر مشارکت بالا در انتخابات، «انتخاب مطلوب و خوب» را مورد تأکید قرار دادند. در این خصوص جلسه ای با حضور حجه الاسلام و المسلمین علی محبی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه ، ریاست دانشکده دندانپزشکی و اعضای محترم هیات علمی و پرسنل دانشکده با موضوع انتخاب اصلح در روز یکشنبه نهم خرداد ماه در آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید. آقای محبی ضمن دعوت  برای شرکت در انتخابات ، آن را یک وظیفه شرعی دانسته و گفتند : با شرکت در انتخابات و انتخاب اصلح ، امنیت  آسایش و رفاه اقتصادی را خواهیم داشت.