برگزاری جلسه حجاب و عفاف در دانشکده

روز دوشنبه مورخ یازدهم مرداد ماه سال جاری جلسه ای با حضور آقای دکتر غلامی معاونت محترم دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه ، حاج آقا محبی مسئول محترم نهاد رهبری در دانشگاه و ریاست و پرسنل  دانشکده با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی جهت پیشگیری از بیماری کرونا در آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید این جلسه با عنوان تبیین مبانی حجاب و عفاف و رفتار حرفه ای با بیانات آقای دکتر غلامی و آقای محبی به تشریح و بررسی این مسئله پرداختند.

اصولا در جوامع دینی، حفاظت و مراقبت از عفت عمومی وظیفه‌ای است که به عهده‌ی هر زن و مردی محوّل شده است؛ به عبارت دیگر، حفظ حرمت و رعایت حجاب و عفاف، تنها وظیفه‌ی زن نیست، بلکه مرد نیز، ملزم به رعایت دستورهای شرع مقدس اسلام است.در حقیقت، میان زن و مرد هیچ تفاوتی وجود ندارد. اگر فردی در حین خطا، به یاد بیاورد که چه بسا فرد دیگری نسبت به خانواده‌اش چنین خطایی را مرتکب خواهد شد، قطعاً مرتکب خطا نمی‌شود. از این رو، روشن است که غیرت اجتماعی از جمله ضمانت‌های اجرایی امنیت جامعه است و زمینه‌ی فعالیت اجتماعی زن را فراهم می‌کند. البته، در جامعه‌ی اسلامی این تکلیف به وسیله‌ی بیشتر مردان مسلمان رعایت می‌شود.