کتابخانه1

 

این بخش ازدوقسمت تشکیل شده است :

الف ) کتابهای فارسی     ب ) کتابهای لاتین

 

الف – کتابهای فارسی :

         با توجه به کمبود فضا سعی بر این شده تا بر اساس اولویت مهمترین کتاب های تالیفی و ترجمه شده در زمینه های پریودونتولوژی، اندودانتیکس، ترمیمی، دندانپزشکی کودکان، پروتزهای دندانی، بافت شناسی دندان، ارتودنسی، جراحی فک و صورت ، بیماریهای دندان ، کاشت دندان تهیه و پس از ثبت کتاب ها در دفاتر ثبت کار فهرست نویسی و رده بندی بر روی آنها انجام و کار ورود اطلاعات در برنامه جامع کتابخانه که یک برنامه مهم در زمینه کتابداری می باشد انجام گیرد.


ب – کتابهای لاتین :

         کتابخانه دانشکده دارای غنی ترین منابع لاتین و به زبان انگلیسی می باشد که می توان از کتابهای مهمی مانند پروفیت ، پت وی ، اینگل ، لینده ، کارنزا ، ترابی نژاد ، فونسکا ، راکوزی ، گرابر ، داوسن و غیره را نام برد.

  بخش امانت

 رشد و بالندگی هر کتابخانه به ارائه خدمات مستمر، مناسب و روزآمد بستگی دارد، بنابراین جایگاه هر کتابخانه را کمیت و کیفیت خدمات و نحوه ارائه آن به جامعه استفاده کننده مشخص می سازد. در زمینه جایگاه و اهمیت بخش امانت نیز کافی است بدانیم که صورت و تجسم تمامی فعالیتها و تلاشها در سایر بخشهای کتابخانه در بخش امانت کتاب متبلور و عیان می شود.

مخزن کتاب بصورت قفسه باز است و مراجعه کننده می تواند از طریق سیستم جستجو در کامپیوتر به منابع دسترسی داشته باشد. نحوه چیدمان کتابها در قفسه ها بصورت موضوعی و براساس رده بندی کنگره ( LC ) می باشد، که جوابگوی نیازها ی دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری اساتید و کارکنان است. جهت استفاده بهینه مراجعان از بخش امانت کتابخانه ، لازم است به نکات مندرج در "آیین نامه امانت کتاب" توجه شود.